Winkelwagen   PRODUCT(EN) - € 0,00
Afrekenen

Boeddha beelden

Een Boeddha beeld wordt meestal cadeau gegeven, een gekregen Boeddha brengt namelijk geluk en voorspoed. Natuurlijk zijn er ook uitzonderingen en mag je jezelf een Boeddha best cadeau doen, natuurlijk wel met de juiste intentie!. Dit houdt in dat de intentie goed is en het beeld behandeld wordt met eerbied en respect. Plaats daarbij een Boeddha beeld nooit op de grond, maar altijd ergens bovenop en het liefste met zijn neus naar de deur gericht.

Wij hebben in onze webshop een grote keuze uit verschillende Boeddha beelden, om te beginnen met de materialen die bestaan uit zeepsteen, messing, zilver en we hebben ook goudkleurige voor de liefhebbers. Daarnaast hebben wij Nepalese en Tibetaanse Boeddha\'s met de handen in de verschillende mudra\'s gevouwen.

De Boeddha heeft een vreedzame invloed op de maatschappij. Het streven naar de deugden in het leven zoals vriendelijkheid, compassie, harmonie, kalmte en acceptatie zijn in de Boeddhistische culturen duidelijk aanwezig.

Een Boeddha beeld is een heel mooi gebaar om iemand cadeau te doen, zeker met de gedachte die het met zich mee brengt. En om een Boeddhabeeld te kopen is het handig om even de tijd te nemen, zodat je de Boeddha met de juiste boodschap koopt. Bekijk rustig ons assortiment aan Boeddha beelden.

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 13 tot 24 van 35 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 13 tot 24 van 35 in totaal