Winkelwagen   PRODUCT(EN) - € 0,00
Afrekenen

Boeddhisme

Het Boeddhisme is in 563 voor Christus ontstaan met de geboorte van Siddharta Gautama. Hij verliet zijn vrouw en pasgeboren zoon, om door vasten en meditatie de volledige staat van verlichting te bereiken. Hiermee wilde hij alle levende wezens uit hun lijden verlossen. Zwaar ondervoed kwam hij erachter dat wat hij deed niet juist was en is onder de Bodhiboom gaan zitten, waar hij in een diepe meditatie van wel 49 dagen terecht kwam.
Aan het einde hiervan, had hij de verlichting bereikt. Met zijn 35 jaar is hij gaan reizen, om zijn leer het pad der verlichting bij te brengen aan een ieder die het wilde horen...Op tachtig jarige leeftijd is er een eind gekomen aan zijn reizen en is hij vredig heen gegaan.

Hedendaags wordt zijn leer nog steeds beoefend en helpt het dagelijks mensen verlichting te ervaren. In onze webshop vindt u een tal aan producten die een bijdrage kunnen leveren in uw pad der verlichting. Wij hebben hulpmiddeltjes voor tijdens de meditatie, klankschalen, altaartjes, mala\'s, boeddhabeeldjes van de verschillende boeddha\'s, gebedskleden en nog veel meer. Ervaar het zelf als u een kijkje neemt door onze winkel.

per pagina
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Artikelen 49 tot 60 van 79 in totaal

per pagina
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Artikelen 49 tot 60 van 79 in totaal