Winkelwagen   PRODUCT(EN) - € 0,00
Afrekenen

Gezichtsverzorging

Gezichtsverzorging,

Een goede gezichtsverzorging zorgt voor een gezonde, mooie en stralende huid. Onze huid wordt tegenwoordig blootgesteld aan allerlei schadelijke invloeden van buitenaf, maar helaas ook van binnenuit. Om uw huid daar tegen te beschermen en gezond te houden is een goede gezichtsverzorging nodig.
Wij vinden het belangrijk om zuivere, natuurlijke, producten te gebruiken, die met natuurlijke ingrediënten uw huid mooier maken dan ooit tevoren.
Alle gezichtsverzorgings producten die wij verkopen zijn niet op dieren getest, zijn parabenen vrij en 100% natuurlijk! Wij hebben producten voor alle huidtypen en huidcondities, zelfs voor de huidjes die nergens goed op reageren, hebben wij mooie producten in het assortiment.

Gebruik altijd een goede reiniging voor je gezicht, liefst een milk of een waszeep met een lotion, zowel \'s ochtends als \'s avonds. Daarna kan je kiezen voor een extra product, om de huidcontitie te verbeteren, denk hierbij aan een serum, met daarop volgend een juiste dagcrème en een juiste dagcrème. Daarbij mogen we natuurlijk ook niet de tere huid rondom de ogen vergeten.

Voor gezichtsverzorging die 100% natuurlijk is, niet op dieren getest en vrij zijn van parabenen. waarbij zelfs met de verpakkingen rekening is gehouden met het milieu, dat is waar wij voor staan. Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Er komen geen producten overeen met de selectie.