Winkelwagen   PRODUCT(EN) - € 0,00
Afrekenen

Ontgiften

 Ontgiften,

Ontgiften is tegenwoordig een enorme trend, toch bestaat het ontgiften van het lichaam al heel erg lang. Vroeger werd het gedaan door middel van met kruiden en bladeren een pakking te maken, tegenwoordig hebben wij ontgiftingspleisters. 

De 21ste eeuw wordt ook wel de eeuw van het gif genoemd. Wij kennen zoveel voedingsstoffen en medicijnen, dat ons lichaam ervan vervuild. Ons lichaam is continue bezig met allerlei processen, zonder dat wij hier iets van merken. Zo is het lichaam ook altijd bezig met het uitscheiden van afvalstoffen en gifstoffen. Dit doet het lichaam vooral \'s nachts.
Wij raden dan ook aan om je lichaam \'s nachts te ontgiften met behulp van de ontgiftingspleisters. De pleisters bestaan uit een zakje met kruiden en een grote pleister. Voor het slapen gaan plak je het kruidenzakje met behulp van de pleister onder je voet en je lichaam wordt geholpen met ontgiften.

Je kunt kiezen uit verschillende soorten van ontgiftingspleisters en verschillende soorten van ontgiftingskuren. Het meest voorkomende zijn de ontgiftingskuren van 7 dagen en die van twee weken.

Wilt u nu ook eens afrekenen met uw gifstoffen? Neem dan een kijkje in ons assortiment aan ontgiftingspleisters.

Er komen geen producten overeen met de selectie.