Winkelwagen   PRODUCT(EN) - € 0,00
Afrekenen

Oorkaarsen

Oorkaarsen zijn oorspronkelijk afkomstig van de Hopi Indianen uit Zuid-Amerika, waar ze vooral werden gebruikt bij het traditionele sjamanisme. Oorkaarsen geven door het “schoorsteen effect”, samen met de vibratie van de \'lucht zuil\' voor een zachte massage aan het trommelvlies en degene die het ondergaat ervaart een zalige warm gevoel.

Oorkaarsen zijn strookjes van linnen of katoen die opgerold zijn en gedrenkt zijn in bijenwas en geneeskrachtige kruiden. Door een speciaal filter, kan er geen hete was of teveel condensatie in het oor terecht komen.

 Oorkaarsen gebruik je voor:

- Het losmaken en verwijderen van oorsmeer, dit is een goed alternatief voor het oorspuiten
- Bij oorpijn, oorsuizen en oortintelingen
- Bij neus-, voorhoofd, bijholten- en of keel ontstekingen
- Bij verkoudheid en het werkt ook goed voor een loopneus
- Bij hoofdpijn en zelfs voor migraine
- Bij nervositeit, stress en voor mensen met een “vol”hoofd
- Bij slaapproblemen
- Bij eczeem in de uitwendige gehoorgang

 Oorkaarsen mogen niet gebruikt worden bij mensen met geperforeerde trommelvliezen of bij mensen die last hebben van een acute oorontsteking!

 Oorkaarsen branden gemiddeld 10 minuten per kaars, het gedeelte wat opbrand klapt om, maar valt er niet af. Je kunt voorzorg nemen om een handdoekje op het gezicht te leggen. Na een behandeling van beide oren (altijd beide oren behandelen, NOOIT maar een oor) is het belangrijk om te zorgen dat degene die is behandeld 10 tot 15 minuten te laten rusten. Om een optimaal effect te bereiken, kan je na de behandeling, het lymfe-gebied in de nek, om het oor, op de wangen en op het voorhoofd lichtjes masseren. Dit is een geweldige ondersteuning voor het uitscheiden van de afvalstoffen. Drink ook na een behandeling voldoende water om de afvalstoffen te helpen af te voeren.

Er komen geen producten overeen met de selectie.